Hem participat en el saló de l'ensenyament del Ripollès. Hi ha anat un alumnes de segons amb una petita mostra dels nostres productes elaborats al taller de l'institut
Amb els alumnes hem estudiat els productes vegetals, i del grup de verdures i hortalisses hem elaborat conserves . Hem fet diferents conserves de vegetals : escarxofa, faves, pèssols, mongeta tendre, patata, pastenaga. Hem vist com a partir d'uns vegetals preciosos han sortit unes conserves fantàstiques!!
Els alumnes de primer curs del CFGM Elaboració de productes alimentaris han fet un taller de turró de NADAL. S'han fet turrons de Xixona, de xocolata, ...
Els alumnes de primer han elaborart llangonissa artesanal i xoriç. Han vist el procés d'elaboració desde la rebuda de la matèria primera, picar la carn, amassar, deixar reposar i embotir amb tripa natural
Els alumnes de primer curs del CFGM Elaboració productes alimentaris han visitat l'escorxador-sala de desfer Patel situada a Santa Maria de Corcó. És un dels escorxadors més grans i té un sistema de gestió de la qualitat que inclou el control de procesos: Trazabilidad on-line, Control Puntos Críticos HACCP, ISO 14001, BRC, IFS, QS, BBC.