Títol: Tècnic/a en Comercialització de Productes Alimentaris
Nivell: Grau mitjà
Durada acadèmica: 2 anys
Horari marc: 08:00h - 14:30
Família professional: Comerç i Màrqueting
Pràctiques empresa: FCT i/o Dual
La competència general d'aquest títol consisteix a desenvolupar activitats comercials en establiments alimentaris físics i en línia, relacionades amb la planificació comercial, la gestió de la logística d’emmagatzematge, distribució i reposició de productes alimentaris, la supervisió de les seccions de venda d'aliments peribles i no peribles, i d'atenció comercial a clients i proveïdors; seguint criteris de qualitat i actuant segons la normativa de prevenció de riscos, seguretat alimentària i protecció del consumidor.
0156. Anglès professional. |
66 hores |
1607. Màrqueting del comerç alimentari. |
66 hores |
1608. Dinamització del punt de venda en comerços d’alimentació. |
66 hores |
1609. Atenció comercial en negocis alimentaris. |
66 hores |
1611. Preparació i condicionament de productes frescos i transformats. |
132 hores |
1614. Ofimàtica aplicada al comerç alimentari. |
99 hores |
1615. Gestió d'un comerç alimentari. |
99 hores |
1708. Sostenibilitat aplicada al sistema productiu. |
33 hores |
1709. Itinerari personal per a l’ocupabilitat I. |
99 hores |
C056. Català professional. |
66 hores |
MP1. Constitució de petits negocis alimentaris |
132 hores |
MP5. Seguretat i qualitat alimentaria en el comerç |
99 hores |
MP8.Comerç electrònic en negocis alimentaris |
99 hores |
MP11. Anglès |
66 hores |
MP12. UF1. FOL |
33 hores |
MP13. Projecte |
264 hores |
FCT |
416 hores |
Formació professional DUAL: Es compagina la formació a l’institut i l’activitat remunerada (contracte treball o beca-salari) en una empresa del sector. Una
part dels aprenentatges s’obtenen amb l’activitat a l’empresa.
Participació en diferents actes, realitzant el protocol. (Portes obertes, Graduació, Biblioteca de Vic, Ajuntament de Vic).
Intercanvi d’alumnat a l’estranger. Programa Erasmus + Possibilitat de realitzar la Formació en centres de treball a l’estranger.
Visites tècniques a empreses de Catalunya.
Activitats de cohesió de grup.
Projecte de Síntesi col·laborant amb empreses reals de la comarca.